Friday, March 14, 2008

Baabel

Eestist helistades on mu number selline: +61 488294042, austraaliast helistades selline: 0488294042. Kui helistada from overseas, siis null kaob ara.

Ytleme nii, et Grape harvest season' i ajal Margaret Riverisse toole tulemine on ysna mottetu, kui pohieesmargiks on raha teenida. Seda hirmu, et viinamarju korjates rikkaks saab, pole kyll karta.
#Esiteks kui on korjeperiood saabub siia mustmiljon backpackerit, Tiimid mis pollule peale lendavad on suured nagu tirtsuparved, paar tundi ja kymme tonni marju korjatud nagu niuhti.
#Teiseks, marju ei saa liiga kuumaga korjata, pidi veini aroomi ara rikkuma.
#See on ikka jaledalt raske too, sest pausi ei saa pidada, muidu korjavad pilusilmad koik marjad ara. Oli meil siin selline juhus, tootasime juba neljandat tundi ullu paikese kaes, koik olid taiega vasinud. Umbes kaks tundi oli vaja veel teha. Siis supervisor kysis, et kas teeme breigi ka va"? Koik valged olid nous, muidugi teeme, muidu sureme ara siia pollu peale. Hiinlased ja Jaapanlased olid ka nous, las valged puhkavad.
Prantslased on jalle sellised tegelased, nagu midagi ei meeldi, rusikad pysti ja hakkame streikima. pole ka imestada, et Prantsusmaal ylepaeviti rongid ei soida, ja lennukid ei lenda ja o`petajad ei opeta ja arstid ei arsti jne. Prantslased on kasulik rahvas siin, sest yldjuhul nende noudmised ka rahuldatakse.

No comments: