Saturday, May 30, 2009

Seiklusjutte preeriast


Toestisyndinud lugu naaberfarmist. Pollud on siin pikad ja traktorid soidavad ise. Ilm oli ilus nagu ikka. Nonda siis otsustas naaberfarmi traktorijuht, et aitab kabiinis konutamisest. Laks valja istus astmelauale ja pani suitsu ette. Tiksus niimoodi 10 kilomeetrit tunnis teise pollu otsa poole. Kui tuli aeg traktor ymber poorata avastas see dzentelmen, et traktori uks on lukku lainud ja ta ei paase enas sisse. Proovis siis vennike ukse klaasi ara lohkuda - liiga kova. Vaja mingit karmimat riista. Yhtegi kivi ka ei ole. Aga traktori teisel kyljel on tooriista kast. Tyyp siis spurtis teisele poole haaras vasara ja kihutas tagasi. Sel ajal traktor murdis juba esimesi poosaid ja oli kaasa haaranud kaksada meetrit traataeda. Lopuks sai aken lohutud ja traktor kinni peetud, muidu oleks veel paarsada kilomeetrit soitnud.
Joonis 1. Tolmutorm hakkab raugema.

3 comments:

Unknown said...

Hiilgav! Kui sõbralike Põlvamaa farmerite kanti juhtun,löön selle looga vast laineid, ja loomulikult esitan seda kui seiklust, mis juhtus ühe minu sõbraga ;)

Karl Lont said...

Ara siis ytle, nagu minuga oleks see lugu juhtunud. Muidu hakkavad veel naerma.

Rents said...

krt, ma lugesin esimese hooga "seksijutte" - ei tea, kas on asi minu vildakas ajuehituses v6i tuleks prillid tugevamate vastu vahetada