Friday, January 23, 2009

Kosmiline haigus
















Yhel õhtul magama minnes tabas mind ootamatu köhahoog, millest hommikuks oli arenenud rõve ja tatine bronhiit. Kuidagi ootamatu siin soojas kliimas, mõtlesin ma. Aga kui asja lähemalt uurima hakkasin, siis ei tundunudki see enam nii kummaline.
Yhest paranormaalseid nähtusi uurivast ajakirjast lugesin, et Tullys tihti esinevates hingamisteede haigustes ei ole syydi mitte kuum ja niiske kliima, vaid hoopis tulnukad. Tullys on registreeritud kõige rohkem UFO vaatlusi kogu maailmas. Tulnukad kasutavad mingit kõrge oktaanarvuga, heleda sinaka leegiga põlevat kytust, mille lõhn varieerub tugevalt kirbest kuni peaaegu lohnatute variantideni. Ja kuna lendavate taldrikute liiklus siinkandis on tihe, siis hõljub peaaegu kogu aeg õhus tulnukalaevadelt parit heitgaase, mis pidid inimkopsudele isearanis ärritavalt mõjuma. Tuleb välja, et ma olen seda kosmilist sudu juba juba pikemat aega, täiesti pahaaimamatult, sisse hinganud. Pole siis ime, et ma bronhiiti haigestusin!

Joonis 1. Tully kõige kuulsam UFO juhtum. Siin maandus 1966 aastal 19. jaanuaril lendav taldrik. Yks kohalik farmer nagi seda koike 30 jala kauguselt ja oli yldse vaga vapper mees.
Joonis 2. UFO-de ja esoteeriliste salateaduste pealinn Tully. samas pöörake tahelepanu postide otsas olevatele joulukaunistustele. Kas tuli joulutunne? Kui ei, siis pole Joulud Tullys teie jaoks.

No comments: