Tuesday, October 21, 2008

Seks vs.Tants

Kust leida motivatsiooni, et õhtul tantsu tundi minna? Aga loomulikult selle pärast, et naistele meeldivad mehed, kes oskavad tantsida. See, et sa oled käinud mitu aastat Brasiilia Jiu jutsu trennis ja suudad paljaste kätega inimese ära kägistada, see jätab naised täiesti külmaks. Elu on ikka ebaõiglane ja naised täiesti ebaloogilised. Ei oska nad tõelistest väärtustest lugu pidada! Tants on ju teatavasti, ei midagi muud, kui imiteeritud suguühe. Ja naised on varmad kasutama võimalust asendada reaalne seks tantsuga. Naistest tuleb muidugi aru saada, kuna seksist tulenevad võimalikud tagajärjed on naiste jaoks energeetiliselt palju kulukamad. Ma mõtlen siinkohal rasestumist või potentsiaalituid suhteid, mõttetute meestega, mille jooksul hulga väärtuslikke munarakke tühja läheb. Naise jaoks on niisiis kasulik võimalikult palju tantsida ja seksida ainult siis, kui kõik on kindel.
Seemnerakkude tootmine, võrreldes munarakkudega on energeetiliselt naeruväärselt odav ning mehed üldiselt võttes rasedaks ei jää. Seega mehel pole vaja nii palju tantsida, kui ilma saab.
Siit järeldus: Mehed tantsivad naiste pärast, naistele lihtsalt meeldib tantsida.

6 comments:

Laura said...

Geniaalne, hr Lont:):) Igati arusaadav ülevaade meeste ja naiste vahelisest mittekunagilõppevast erinevusest:)

Karl Lont said...

Jajah, see on lihtsusatud sotsiobioloogia. Umbes nagu Robert Bakeri "Spermasõjad", kus kõik inimestevahelised suhted taandatakse füsioloogiale ja evolutsiooniõpetusele.

Unknown said...

Ausõna, loed naiste mõtteid nagu avatud raamatut! Puhas bioloogia. Võitluskunstide osatähtsust inimestevahelises suhetes ei maksa aga alahinnata. Arvestades visuaalia osatähtsust naiste hinnangute kujunemisel on kuttidel, kes eksootilisi võitluskunste praktiseerivad igatahes rohkelt lootust tantsupõrandal löögile saada. Veelgi enam: tantsupartneri intiimsfääri sattununa (kuivõrd tülikam on suhelda kõrvalseisjaga üle tantsumuusika karjudes!) avaneb neil võimalus käiku lasta originaalne pick-up-line: "Kas tead, et ma suudan paljaste kätega inimese surnuks kägistada,", ja jääbki üle ainult klassikuid tsiteerida: "Louis, I think this is the beginning of a beautiful relationship."

krassaavitsa said...

Ma tuletan meelde tantsuhoos murtud sõrmeluud! Aga noh, õnneks ei kägistatud mind paljaste kätega ära!
M.

Rents said...

Mina olen veel samm edasi - ma ise ei tantsi, sest ma lihtsalt ei oska, aga mehed, kes oskavad tantsida, on minu meelest äärmiselt seksikad.

P.S. Kellegi surnukskägistamist on raske seksikaks pidada, aga see-eest võib see omadus paljudes olukordades väga kasulik olla, seks teatavasti (vähemalt meestele) eriti leiba lauale ei too.

Kaili said...

Lihtsalt geniaalne, nüüd on kõik selge :D