Sunday, March 23, 2008

Blody Easter


Blody Easter! Praegu ma motlen kyll, et miks Jeesus pidi kolm paeva seal risti peal rippuma. Oleks yhest kyll aidanud. Kogu elu seisab. Neljas paev juba, ei mingit tood! Viinamarjad mingu voi madanema, korjata ei saa, sest on Easter. Tana ilmselt on see paev kui Kristus lopuks yles touseb. Halleluuja!
Eile oli suur pidu kesklinnas, linnavalitsus ja kiriku-organisatsioonid tegid valja. Mulle meeldis koige rohkem Wild West entertainment, see oli suur mehhaniline pull, kuhu kergelt nokastanud noorharrad voisid otsa ronida. Tavaliselt kukkusid nad peale kolme sekundit jalle alla. Oli ka vapraid ornema soo esindajaid, ka nemad kukkusid alla.
Koige taustaks mangis lihtsakoelist kristlikku poppi viljelev ansambel, umbes nagu Sonajalad. Ainult, et Sonajalad on vaieldamatult professionaalid, vorreldes selle esitusega. Kas oli heli paigast ara, voi ei osanud nad lihtsalt laulda. Ilmselt on molemad variandid toesed.

3 comments:

Taavi Nuum said...

Pidu on labi, aeg on hakata tood otsima

riho said...

jeesus oli ühe päeva ristil, õhtaks võeti maha :) järgmine päev magas ja kolmandal pani plagama. Piiblilood!

Rents said...

eieiei
kuna elan nüüd juhuslikult kristlastega koos, olen teada saanud palju uusi asju (muuhulgas ka seda, et see, kui õhtul tuleb külla vene õigeusu munk, ei tähenda see seda, et sa võiksid ristiinimese kõrgele moraalile lootes naiivselt uskuda, et ta ei joo ennast maani täis, ei söö tühjaks külmkappi ega ürita su sõbrannat ära sebida, aga see selleks) ja võin kindlalt väita, et ristil oli ta küll ainult ühe päeva, aga seejärel oli ta kolm päeva vabal tahtel Põrgus (ilmselt mitte kasiinos, aga siin ma jälle päris kindel ei ole), kus ta meid kõiki pattudest lunastas, enne kui paradiisi poole teele asus

kes palju teeb, see palju jõuab, eksole